شغل جدید رونالدو در عربستان از زبان سرمربی تیمملی پدل ایران
[ad_1]
به گزارش خبرنگار مهر، در نخستین جلسه هیئت رئیسه پدل آسیا مقرر شد این رشته در بازیهای آسیایی ۲۰۳۰ قطر حضور داشته باشد ضمن آنکه سهمیه جهانی این رشته نیز به دو تیم افزایش یافت. در دوره قبل مسابقات جهانی و در مسیر انتخابی این رقابتها از سه قاره آسیا، آفریقا و اقیانوسیه تنها یک تیم شانس حضور در این مسابقات را داشت اما به پیشنهاد ایران قرار شد قاره آفریقا از این چرخه خارج و تعداد سهمیه نیز به دو تیم افزایش یابد که اتفاق خوبی است و میتواند یک فرصت مناسب برای پدلیستهای کشورمان باشد.
ارسلان محمدی سرمربی تیم ملی پدل ایران در گفتگو با خبرنگار مهر، در واکنش به اضافه شدن این رشته نوپا به رشتههای حاضر در بازیهای آسیایی گفت: اتفاق بسیار خوبی است. هر چند هنوز تا ۲۰۳۰ زمان زیادی باقی مانده ولی از آنجایی که ورزشکاران این رشته میتوانند تا ۴۰ سالگی هم بازی کنند قطعاً یک انگیزه جدیدی است تا تلاش ورزشکاران فعال در پدل بیشتر از گذشته شود.
او در توضیح اینکه پدل از چه زمانی به ایران وارد شده و چگونه به سرعت در مسیر توسعه قرار گرفته است، گفت: فرهاد جامع معروف به پدر پدل در ایران حدود ۲۰ سال پیش دنبال این بود که بتواند این رشته جذاب را وارد ایران کند و خوشبختانه این اتفاق ۱۸ سال پیش رخ داد و برای اولین بار و درست زمانی که پدل زیر مجموعه فدراسیون اسکواش بود اولین زمین پدل در تهران ساخته شد که البته زمین آن کاملاً آسفالت بود و اصلاً استاندارهای لازم را نداشت.
سرمربی تیم ملی پدل اضافه کرد: این رشته ابتدا در سال ۱۹۶۹ در مکزیک فعالیت خود را آغاز کرد اما در حال حاضر ۱۵ سال است که در کل دنیا شناخته شده به شمار میرود. در ادامه و با همت بخش خصوصی و حمایتهای آقای سلیمانی و عزیزی پور در فدراسیون اسکواش و در سال ۱۳۹۵ مجموعه پدل کشور در باشگاه آفتاب انقلاب ساخته شد که این زمین علاوه بر استاندارد بودند دارای ۳ زمین است.
وی افزود: پس از این اتفاق پدل در ایران پیشرفت کرد و در حال حاضر ۱۴۰ زمین در ایران داریم که فعال هستند. همه ما از موفقیت و رشد پدل بسیار خوشحالیم و آینده آن را بسیار روشنتر از گذشته میبینیم.
محمدی در پاسخ به این پرسش که چه عواملی باعث رشد سریع این رشته شده است؟ عنوان کرد: عوامل زیادی در توسعه پدل دخیل است و قبلاً هم گفتم که پدل در قرن ۲۱ پر رشدترین رشته شناخته شد؛ ولی به نظرم یکی از دلایل این پیشرفت چشمگیر فعالیت سلبریتیهای دنیا در پدل باشد. اگر ایران را بخواهیم مورد بررسی قرار بدهیم نباید از تأثیر فعالیت افرادی مانند رضا گلزار و امیر جدیدی چشمپوشی کنیم.
سرمربی تیم ملی پدل تاکید کرد: در حال حاضر و در سطح جهانی نیز بازیکنهای مطرح فوتبال مانند زینالدین زیدان، دیوید بکام، زلاتان ابراهیموویچ و کریستیانو رونالدو در این رشته فعالیت دارند و اکثراً در شهرهای خود باشگاههای ویژهای را ساختند. اخیراً و در دیداری که با رئیس فدراسیون عربستان داشتم به من گفت که رونالدو به زودی علاوه بر افتتاح باشگاه پدل خود در پرتغال در عربستان هم تصمیم به ساخت یک باشگاه گرفته است. علاوه بر این رانندههای فرمول یک دنیا هم در حال حاضر پدل بازی میکنند که به نظرم همین چند نکته کمک کرده که این رشته نوپا به این سرعت در جهان رشد کند.
وی با بیان اینکه عملکرد ملیپوشان ایران هم اثرات مثبتی برای جذب مخاطب بیشتر داشته است؛ گفت: خوشبختانه در کنار عوامل گفته شده نتایج به دست آمده توسط ملیپوشان کشور در مسابقات مختلف و کمک رسانهها نیز در شناخته شدن این ورزش بسیار مفید بوده است. خوشحالم که جز رشتههایی هستیم که در آسیا حرفی برای گفتن داریم و مدعی به حساب میآییم. وقتی از اعضای هیئت رئیسه فدراسیون آسیایی میشنوم که بازیکنان ایران را پر تلاش و جنگجو برای کسب نتیجه خطاب میکنند این انگیزه برای ادامه فعالیت در ما دو چندان میشود.
سرمربی تیم ملی پدل در ادامه عنوان کرد: تا سال ۲۰۳۰ که قرار است برای نخستین بار در بازیهای آسیایی حضور پیدا کنیم فرصت خوبی داریم. بازیکنهای جوان ما این زمان را دارند که در این مدت خودشان را برای موفقیت در این میدان بزرگ آماده کنند. مطمئنم اگر این روند فعلی ادامه پیدا کند قطعاً جز رشتههای مدالآور در بازیهای آسیایی خواهیم بود.
محمدی با اشاره به برنامههای تیم ملی هم گفت: هدف بلند مدت ما موفقیت در بازیهای آسیایی ۲۰۳۰ است ولی نباید از رویدادهای پیش رو غافل بمانیم. نزدیکترین مسابقات ما در شرایط فعلی در رده سنی نوجوانان و جوانان رقابتهای قهرمانی آسیا بحرین است که میتواند تجربه مفیدی برای شناخت رقبا باشد. علاوه بر این مسابقات جام رمضان را داریم که در امارات برگزار خواهد شد و سپس در سال آینده تیم بزرگسالان ما باید خود را آماده شرکت در مسابقات قهرمانی آسیا عربستان کند.
[ad_2]
منبع:مهر