مظفریزاده: نبود حق پخش مجوز حرفهای باشگاهها را باطل میکند
[ad_1]
سعید مظفریزاده در گفتوگو با ایسنا، درباره موضوع پرداخت حق پخش تلویزونی از سوی صداوسیما به باشگاههای لیگ برتری اظهار کرد: حق پخش یکی از منابع اصلی مالی برای باشگاهها است. در همه جای دنیا حق پخش وجود دارد اما در ایران با وجود تلاشهایی که انجام شده هنوز نتیجه نداده است. اگر حق پخش به سرانجام برسد باشگاهها میتوانند مستقل بشوند. الان دست باشگاههای دولتی و یا خصولتی در جیب دولت است اما باشگاههای خصوصی تحت فشار هستند. اگر حق پخش پرداخت شود، هر باشگاهی حق خود را دریافت میکند و این میتواند بخش زیادی از هزینههای آن باشگاه را پوشش بدهد و فوتبال ما به سمت حرفهایتر سوق پیدا کند. علیرغم حرفهایی که زده میشود، ارادهای جدی برای وصول حق پخش تلویزیونی وجود ندارد.
بیشتر بخوانید:
-
انتشار آییننامه پیشنهادی صداوسیما برای حق پخش تلویزیونی
-
صداوسیما فراتر از قانون/ چرا حق پخش تحقق پیدا نمیکند؟
-
حق پخش واقعی فوتبال ایران چقدر است؟/ حداقل ۷۵۰ میلیارد برای هر تیم!
او در پاسخ به این سوال که آیا از تشکیل کارگروه در فدراسیون فوتبال برای پیگیری موضوع حق پخش اطلاع دارد یا خیر هم گفت: خیر از تشکیل این کارگروه اطلاعی ندارم و فدراسیون درباره تشکیل این کارگروه تماسی با باشگاهها نداشته است.
مدیرعامل باشگاه تراکتور درباره اینکه صدور مجوز حرفهای باشگاه در گروه پرداخت حق پخش تلویزونی است هم گفت: ما برای صدور مجوز حرفهای نگران هستیم چون دریافت حق پخش از سوی باشگاهها از الزمات صدور مجوز حرفهای است. چند روز پیش یک جدول درباره میزان درآمد صداوسیما از دو بازی پخش شد که نشان میداد صداوسیما درآمد زیادی از پخش یک فوتبال دارد اما نمیدانم چه مقاومتی است که حق پخش از سوی صداوسیما پرداخت نمیشود. این موضوع میتواند منجر به ابطال مجوز حرفهای باشگاهها شود. تا دیر نشده و روزی نرسیده که کاسه چه کنم در دست بگیریم باید این موضوع را حل کنیم.
بیشتر بخوانید:
-
کفاشیان: ارزش حق پخش ۲ هزار میلیارد است/ صداوسیما اجازه تحقق این درآمد را نمیدهد
-
راهحل باشگاهها برای تحقق حق پخش/ درودگر: اینفانتینو به این شرط فوتبال ایران را تعلیق نکرد!
او در ادامه درباره اینکه برخی کارشناسان معتقدند دوربینهای صداوسیما نباید اجازه ورود به ورزشگاه داشته باشند هم گفت: باشگاهها ابزار دیگری که ندارند و وقتی که این فشار زیاد میشود باشگاه تلاش میکند به طرقی حق خود را مطالبه کند. صداوسیما که درآمد کلانی دارد، برای دوربینهای VAR نامه مینویسند که دوربین بخرید در اختیار ما قرار بدهید تا بازیهای شما با VAR برگزار شود. ما هیچ درآمدی که از محل حق پخش نداریم، دوربین هم باید بخریم و باید هزینه کنیم. این واقعا شرایط فوتبال ما را سخت میکند.
مظفریزاده درباره اینکه فکر میکند ارزش حق پخش لیگ برتر فوتبال ایران چقدر است هم گفت: باید بنشینیم و کارشناسی کنیم. نمیشود اینگونه عددی را مطرح کرد. مهم این است که ارادهای برای وصول حق پخش وجود داشته باشد.
انتهای پیام
[ad_2]
منبع:ایسنا