آخرین اخبار

وعده ایجاد زمین چمن ذخیره در خانه تراکتور بالاخره محقق می‌شود؟

[ad_1]

کیفیت نامطلوب چمن ورزشگاه یادگارامام (ره) تبریز در فصول اخیر، بازی های خانگی تراکتور را تحت‌الشعاع خود قرار داده است. چمنی که در تابستان پرطراوت است و در زمستان به بی‌کیفیت‌ترین حالت خود می‌رسد.

زمستان ۱۴۰۲

چالش جدی تراکتور با کیفیت پایین چمن ورزشگاه یادگارامام تبریز (ره) از اواخر لیگ بیست‌ودوم و بعد از نقل مکان مجدداً تراکتور به این ورزشگاه آغاز شد. پاکو خمس، سرمربی وقت تراکتور طی انتقاد های شدیدالحن خود، بارها نسبت به کیفیت نامطلوب چمن این ورزشگاه واکنش نشان داد.

خمس در یکی از نشست های خبری خود که حسابی از وضعیت چمن این ورزشگاه کلافه بود گفت: «شرایط زمین بد بود. چمن خیلی سنگین است که باعث می‌شود بازیکنان انرژی بیشتری مصرف کنند. انگار برای کسی وضعیت زمین چمن مهم نیست و همه بی‌تفاوت از کنار آن می‌گذرند. این موضوع من را خسته می‌کند و باعث می‌شود با همه چیز بجنگم، گاهاً انرژی ندارم که به تمرین بروم و حتی شاید به اسپانیا برگردم.»

حبیب ستوده‌نژاد، مدیرکل ورزش‌وجوانان آذربایجان‌شرقی، در دی ماه ۱۴۰۲، در رابطه با این موضوع اظهار کرد: «باتوجه به فرا رسیدن فصل سرما و وضعیت آب و هوایی سرد در این ورزشگاه قطعاً چمن دچار تغییرات فصلی شده و روشن شدن سیستم هیتینگ برای گرم نگه داشتن چمن و ممانعت از یخ زدگی باعث بروز نرمی در چمن شده که همین موضوع موجب انتقاد مجدد سرمربی تراکتور از این موضوع شده است.»

وی ادامه داد: «باتوجه به ممنوعیت واردات چمن به صورت رول، تنها چاره‌ای که در زمینه تعویض چمن ورزشگاه وجود دارد، کشت چمن در زمین شماره دو می‌باشد که با توجه به فرارسیدن فصل سرما و عبور از زمان کشت، زیر سازی‌های لازم جهت کشت چمن در حال انجام بوده و در ایام خوش آب و هوایی اقدامات لازم جهت کشت چمن انجام می‌شود.»

براساس اظهارات ستوده‌نژاد، تعویض چمن ورزشگاه یادگارامام (ره) در زمستان سال گذشته میسر نبود تا این داستان حداقل تا تابستان سال جاری ادامه داشته باشد.

وعده ایجاد زمین چمن ذخیره در خانه تراکتور بالاخره محقق می‌شود؟

تابستان ۱۴۰۲

جالب است بدانید، ستوده‌نژاد در ۱۷ تیر ۱۴۰۲ از کاشت زمین چمن شماره دو به عنوان زمین چمن ذخیره این ورزشگاه در شهریور ماه این سال خبر داده بود.

حبیب ستوده‌نژاد، ۱۷ تیر ماه ۱۴۰۲ در این باره به ایسنا گفت: «تا آخرین لحظه برای تعویض چمن ورزشگاه یادگارامام (ره) در تلاش بودیم اما این اتفاق با توجه به عدم صدور مجوز های لازم برای واردات چمن رولی از خارج از کشور توسط جهاد کشاورزی منتفی شد.»

وی افزود: «با منتفی شدن پروسه‌ی تعویض چمن، برنامه‌ی تقویت شدنش را در دستور کار قراردادیم و این موضوع از روز یکشنبه ۱۸ تیرماه با حضور پیمانکار و دستگاه‌های لازم انجام خواهد شد. »

ستوده‌نژاد ادامه داد: «همچنین زمین‌های ذخیره چمن ۲ و ۳ در شهریورماه کاشت می‌شوند تا در آینده مانعی برای تعویض چمن نداشته باشیم.»

مدیرکل ورزش‌وجوانان آذربایجان‌شرقی خاطرنشان کرد: «هزینه‌ی پروسه‌ی تقویت چمن حدود یک میلیارد تومان در نظر گرفته شده و ۱۲ میلیارد تومان نیز برای کاشت زمین‌های ذخیره چمن پیش‌بینی شده است.»

اگر قضیه واردات چمن را بر اساس اعلام مدیرکل ورزش‌وجوانان آذربایجان‌شرقی در سال های اخیر، غیرممکن و منتفی بدانیم؛ تنها راه تعویض چمن ورزشگاه خانگی تراکتور استفاده از چمن های زمین شماره دو این ورزشگاه است. اما نکته مهم اینکه، با وجود گذشته بیش از یک و نیم سال از وعده ستوده‌نژاد هنوز هم خبری از چمن های ذخیره زمین شماره دو نیست؛ اصلا زمین شماره دوای در کار نیست!

پاییز ۱۴۰۳

قبل از بازی با چادرملو اردکان بود که دراگان اسکوچیچ برای اولین بار نسبت به کیفیت پایین چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) واکنش نشان داد.

سرمربی تراکتور با بیان اینکه کیفیت چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) از آن چیزی که فکر می‌کرد هم بدتر است، گفت: «باید برای بهبود کیفیت چمن این ورزشگاه کار شود. من در این راستا صحبت کرده‌ام که گویا اصلاح آن و انجام کارهای زیرساختی زمان‌بر است. با این حال ما با توان بالا برای کسب پیروزی کار خواهیم کرد. این حرف‌ها بهانه نیست. ما تیم بهتری هستیم و باید هر آن چیزی که نیاز است را انجام دهیم. تیم ما به دنبال ارایه فوتبال چشم‌نواز است. حریفان به دنبال جمع شدن در خط دفاعی و انجام فوتبال بسته هستند. شما گل دوم که در جام حذفی دریافت کردیم را نگاه کنید، حرفی برای گفتن باقی نمی‌ماند.»

بلافاصله بعد از اظهارنظر اسکوچیچ درباره چمن، حبیب ستوده‌نژاد مصاحبه انجام داد و گفت: «باتوجه به اینکه چمن این ورزشگاه در کمتر از سه ماه از سوی این پیمانکار تعویض شد و وی اعلام کرده که می‌تواند چمن را به صورت رولی به استادیوم تبریز بیاورد. بنابراین در روز های اخیر با پیمانکار این پروژه صحبت شد و از وی جهت حضور در تبریز دعوت به عمل آمد.»

ستوده نژاد ادامه داد: «در صورت حضور این پیمانکار و بررسی وضعیت ورزشگاه، بازی‌های تراکتور به ورزشگاه بنیان دیزل انتقال و با نظر مسئولان این باشگاه و همچنین پیمانکار مربوطه عملیات تعویض چمن ورزشگاه آغاز خواهد شد.»

مدیرکل ورزش و جوانان استان گفت: «دفتر فنی و مهندسی اداره کل ورزش و جوانان استان تا به امروز تمامی نواقصی که از سوی سازمان لیگ و همچنین AFC ایراد گرفته شده بود را برطرف کرده و مراحل تکمیل زیرساخت‌های چمن شماره ۲ یا همان چمن ذخیره به اتمام رسیده است.»

وی بیان کرد: «تیم فوتبال تراکتور آبروی فوتبال استان است و بدون شک در حمایت از این تیم از هیچگونه تلاشی دریغ نخواهم کرد در گذشته نیز بارها اعلام کرده‌ام آرزویم قهرمانی تیم تراکتور در لیگ برتر است و به عنوان یک هوادار برای رسیدن به این هدف مهم تمام توان خود را به کار می‌گیرم.»

اسکوچیچ چند ساعت بعد از مصاحبه ستوده‌نژاد، در نشست خبری بعد از بازی نیز در این باره صحبت کرد و گفت: «ترجیح می‌دهم روی زمین بهتر بازی کنیم و اینکه تغییر یا بهبود کیفیت چمن چطور انجام می‌شود، تخصص من نیست.»

اداره ورزش‌وجوانان آذربایجان‌شرقی که مالکیت ورزشگاه یادگارامام (ره) تبریز را بر عهده دارد؛ امروز (پنجشنبه) نیز بیانیه‌ای درباره چمن ورزشگاه یادگارامام (ره) صادر کرده است.

در متن این بیانیه آمده است:

«حدودا یک سال بعد از انتقاد سرمربی اسپانیایی تراکتور و خواسته هواداران تراکتور مبنی بر ترمیم یا تعویض چمن استادیوم یادگار امام، بلافاصله اقدامات لازم برای تعویض چمن این ورزشگاه به کار گرفته شد که در نهایت ممانعت از وارد کردن چمن به صورت رولی و عدم دریافت مجوز برای واردات، بلافاصله ترمیم چمن ورزشگاه یادگار امام در اولویت قرار گرفت و خوشبختانه در کمترین زمان ممکن ضمن برطرف سازی ایرادات اساسی، رضایت سرمربی وقت تراکتور و کارشناسان این حوزه را جلب کرد.

پس از این موضوع، باتوجه به عدم امکان وارد کردن چمن در نهایت ضمن ادامه روند ترمیم چمن، عملیات زیرسازی چمن ذخیره شماره ۲ در این ورزشگاه شروع و هم اکنون نیز زیر سازی های لازم به اتمام و آماده کاشت چمن می باشد که در صورت عبور از فصل سرما این اقدام انجام خواهد شد.

پیش از آغاز فصل جدید لیگ برتر فوتبال ایران نیز تمامی مسئولان و کادر فنی باشگاه تراکتور ضمن بازدید از چمن ورزشگاه رضایت خود را اعلام و به عنوان یکی از بهترین چمن های کشور معرفی شد که پس از آن نیز باتوجه به حضور تیم تراکتور در لیگ دو باشگاه های آسیا و تایید استادیوم یادگار امام بعنوان تنها استادیوم استاندارد برای میزبانی از این مسابقات عملاً امکان آغاز عملیات تعویض چمن ورزشگاه یادگار امام منتفی و به زمان مناسب موکول گردید.

در همین زمینه پس از انجام موفق تعویض چمن استادیوم نقش جهان اصفهان با پیمانکار این پروژه که در حال حاضر به عنوان تنها پیمانکار دارای چمن رولی در ایران فعالیت می کند، گفتگو و جهت بررسی ورزشگاه روز های آتی به تبریز سفر خواهد کرد تا با نظر وی و همچنین مسئولان باشگاه تراکتور زمان تعویض چمن ورزشگاه اعلام شود.

اداره کل ورزش و جوانان استان به عنوان متولی ورزش در استان در کنار تیم محبوب تراکتور خواهد بود و باتوجه به انجام کلیه اقدامات لازم برای رفع ایرادهای استادیوم، مطابق با نظر کارشناسان حوزه چمن و همچنین مدیریت و کادر فنی باشگاه تراکتور در زمان توافق شده نیز اقدام به تعویض چمن این ورزشگاه خواهد کرد و به کلیه هواداران دلسوز تراکتور نیز اعلام می گردد مطالبه آنها در اولویت اقدامات عمرانی اداره کل ورزش و جوانان استان قرار داشته و در اولین زمان ممکن محقق خواهد شد.»

اما اکنون سوال اینجاست، چرا اداره ورزش‌وجوانان آذربایجان‌شرقی علی‌رغم وعده حبیب ستوده‌نژاد مبنی بر کاشت زمین چمن ذخیره در این ورزشگاه تا پایان شهریورماه سال ۱۴۰۲، با وجود گذشت یک و نیم سال و دو فصل تابستان، اقدامی انجام نداده است و حتی هنوز هم این زمین ایجاد نشده است؟

به گزارش ایسنا، اداره ورزش‌وجوانان آذربایجان شرقی، در آخرین بیانیه خود که در در فوق خواندید اعلام کرده «زیر سازی های لازم برای کاشت زمین چمن شماره دو (ذخیره) ایجاد شده است.» زیرسازی هایی که بر اساس اظهارات ستوده‌نژاد در تابستان ۱۴۰۲، می‌بایستی در بهار ۱۴۰۲ ایجاد شده بود!

با این حال، بایستی دید با گذشت چیزی حدود یک و نیم سال از وعده کاشت زمین چمن ذخیره در ورزشگاه خانگی تراکتور، آیا در سرمای سوزناک تبریز بالاخره شاهد ایجاد این زمین چمن ذخیره و در نهایت استفاده از این زمین برای تعویض زمین چمن اصلی ورزشگاه یادگارامام (ره) تبریز خواهیم بود یا نه.

انتهای پیام

[ad_2]

منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا