آخرین اخبار

پاسخ فدراسیون تیراندازی به اظهارات کریم صفایی

[ad_1]

 به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی فدراسیون تیراندازی، به دنبال درج خبر ساخت سلاح های ورزشی استاندارد با همکاری فدراسیون تیراندازی و سازمان صنایع دفاع که یکی از نیازهای اصلی و اولیه ورزش دینی و اسلامی تیراندازی به منظور توسعه آن در سطح کشور به واسطه تجهیز باشگاه ها، مراکز آموزشی و هیات های استانی است، خبرگزاری ایسنا در گفتگو با کریم صفایی به عنوان رئیس اسبق فدراسیون تیراندازی با کمان منتشر شد که با واکنش جامعه تیراندازی کشور همراه بود.  

متاسفانه ایشان با زیر سوال بردن توانمندی‌های دانش فنی ایران و سازمان صنایع دفاع در بحث تولید سلاح در شرایطی که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) همواره بر حمایت از تولید داخل و توانمندی دانشمندان کشور تاکید داشته اند و همچنین با به کارگیری عباراتی غیر منطقی و غیر ورزشی، به منظور زیر سوال بردن فعالیت های فدراسیون تیراندازی ضمن تمسخر این اقدام ارزشمند، از توهین به دختران سرزمین‌مان نیز فروگذاری نکردند. فدراسیون تیراندازی ضمن بزرگ دانستن دختران کشورمان بر این باور است که دختران این مرز و بوم می‌توانند با دانش و توانمندی‌های خود نقش مهمی در توسعه کشور داشته باشند.  

فدراسیون تیراندازی صرفا به منظور تنویر افکار عمومی به ذکر چند نکته در خصوص این گفتگو می پردازد:  

۱- کریم صفایی در این گفتگو عنوان داشته “وظیفه فدراسیون مشخص است و بودجه آن را باید صرف تیم های ملی نماید که برای المپیک ۲۰۲۸ باید رهسپار کشورها برای اخذ ورودی المپیک شود. لذا چنین بودجه‌ای برای ساخت سلاح نه در فدراسیون تیراندازی و نه در وزارت ورزش وجود دارد.” در این خصوص باید گفت که پیگیری تولید سلاح داخلی همانند تجیهز زیرساخت‌ها یک وظیفه ذاتی برای فدراسیون است و قطعا به توسعه این ورزش کمک خواهد کرد به خصوص در رشته تیراندازی که هزینه تهیه سلاح‌های خارجی بسیار بالا است و تامین آن برای خانواده‌ها و علاقه‌مندان به این رشته بسیار سخت است. موضوع دوم اینکه تولید سلاح داخلی یک موضوع مجزا از بحث تیم های ملی و اردوها است. مشخص نیست که آقای صفایی بر چه اساسی ادعا داشتند که قرار است با تولید داخل از بودجه تیم های ملی کاسته شود؟  

۲- وی در بخش دیگری از این گفتگو عنوان داشت “جایی که باید این سلاح را بسازد وزارت دفاع است اما «ساصد» اینقدر سمن دارد که به یاسمن این افراد نمی‌رسد! دقیقا شعارهایی که در فدراسیون تیراندازی داده می شود ما را یاد شعارهای دهه ۸۰ می‌اندازد و شعار ساخت سلاح مسابقه با استاندارد فدراسیون جهانی مانند همان داستان کودک ۱۶ ساله‌ای بود که در زیر زمین خانه‌شان اتم ساخته بود!” هدف از ساخت سلاح های ورزشی مطابق با استانداردهای جهانی از نظر کالیبر، وزن، ابعاد، قنداق، قطعات و سایر موارد نظر فدراسیون جهانی است تا ورزشکارانی که در باشگاه ها و هیات های استانی از این سلاح ها استفاده می‌کنند، از همان ابتدا سلاحی با استاندارد لازم را در اختیار داشته باشد.  

۳- صفایی در بخش دیگری از این مصاحبه بدون اطلاع از جزئیات این خبر و تنها با تکیه بر برداشت های شخصی عنوان کرده است “همگان می دانند در بحث تخصصی، علم ساخت سلاح حرفه‌ای که بتوان با آن در مسابقات جهانی شرکت کرد، در اختیار دو تا سه کشور است و این تولید سلاح از بازار هدف کشور ما به دور است و کسی که یک دو دوتا چهارتای منطقی بداند می‌داند برای تعداد محدود نفرات در تیم های ملی اصلا ساخت داخلی آن به صرفه نیست و این کار علمی هم نیست. حتی با توجه به نیاز باشگاهای تیراندازی اصلا به صلاح کشور و وزارت دفاع نیست که وارد چنین مقوله‌ای شود.” در این خصوص مشخص نیست که کریم صفایی بر چه اساسی گمان کرده است که قرار است با این سلاح ها در مسابقات جهانی شرکت کنیم؟ قطعا فدراسیون تیراندازی بهتر از هر کسی می داند که حضور در مسابقات جهانی باید با چه سلاحی انجام شود. به همین منظور نیز در این مدت ۳۰ سلاح به روز از برندهای معتبر اروپایی وارد کشور شده است و تیراندازان تیم ملی از به روز ترین سلاح های بادی بهره می برند. این موضوع از روز نیز روشن تر است که سلاح های داخلی به منظور توسعه رشته تیراندازی در کشور مورد استفاده قرار می گیرد و بر خلاف نظر ایشان در رشد این رشته بسیار موثر خواهد بود. به منظور روشن شدن این مطلب لازم به یادآوری است که در حال حاضر سلاح هوماک که در بحث اهداف پروازی مورد استفاده قرار می گیرد، در داخل کشور توسط صنایع دفاع تولید و در استان ها، باشگاه ها و بخش های خصوصی مورد استفاده قرار می گیرد.

اگر امروز اهداف پروازی در کشور به این جایگاه رسیده که پس از ۴۰ سال در المپیک حاضر می شود، قطعا به واسطه توسعه آن در اقصی نقاط کشور با همین سلاح های داخلی است. 

 ۴- صفایی در بخش پایانی این گفتگو گفت: ” چنانچه ما بخواهیم این صنعت را وارد کشور کنیم حداقل باید از طرف خارجی تعداد ۵۰۰ هزار تا یک میلیون قبضه سلاح بادی خریداری و وارد کنیم تا طرف خارجی چنانچه تحریم ها برداشته شود شاید صنعت آن را به ما دهد. البته باید بگویم ساخت سلاح بادی قبلا هم توسط عزیزان صورت پذیرفته است، ولی آن سلاح فقط به درد پارک‌ها که سال ۵۰ مد بود می‌خورد. هم اکنون در جهان تولید سلاح‌های سالن های تیراندازی از تولید هواپیمای ایر باس پیچیده‌تر شده است لذا از شعار دادن باید پرهیز کرد.” در این خصوص لازم است که علاقه‌مندان به رشته تیراندازی و مردم عزیز کشورمان بدانند هدف از تولید سلاح داخلی وارد کردن از خارج از کشور نیست بلکه ساخت آن با دانش داخلی است. ظاهرا آقای صفایی هیچ اطلاعی ندارند که در حال حاضر قطعه سازان کشورمان بسیاری از قطعات سلاح های تیراندازان ملی پوش را تولید می‌کنند. بعلاوه در شرایطی که هنوز این سلاح تولید نشده است آقای صفایی با خود تحقیری دانش نظامی کشور در شرایطی که بالاترین سطح از تکنولوژی را در بحث تجهیزات نظامی داریم، بر چه اساسی کیفیت سلاح داخلی را زیر سوال می برند و با دهه ۵۰ و پیش از پیروزی انقلاب اسلامی مقایسه می کنند؟ بحث حمایت از تولید داخلی شعاری است که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) بر آن تاکید کردند. فدراسیون تیراندازی در جهت عملی کردن این شعار و پیروی از منویات ایشان گام بر می دارد و جای تاسف دارد که آقای صفایی از این عبارت ” لذا از شعار دادن باید پرهیز کرد” استفاده کردند. فدراسیون تیراندازی شعار نمی دهد بلکه به دنبال عملی کردن شعارها است. 

همچنین استفاده آقای صفایی از اعدادی غیر منطقی و تاکید ایشان بر لزوم تهیه ۵۰۰ هزار تا یک میلیون قبضه از سلاح خارجی به منظور ورود این صنعت به کشور، بسیار عجیب است. ابتدا اینکه فدراسیون و صنایع دفاع به دنبال تولید سلاح با استفاده از ظرفیت های علمی داخل کشور است نه وارد کردن کارخانه ساخت سلاح. بعلاوه با خرید ۲ هزار قبضه سلاح هم می‌توان همین موضوعی که آقای صفایی مدعی آن هستند را عملیاتی کرد.  

در پایان باز هم یادآوری می شود که فدراسیون تیراندازی بدون توجه به سنگ اندازی های برخی از افراد غیرکارشناس و دلالانی که به دنبال فروش اسلحه‌های درجه چندم بی‌کیفیت خارجی و غیر مجاز و قاچاق چندین برابر قیمت واقعی هستند، با اتکا به دانش دختران و پسران این مرز و بوم به دنبال تولید سلاح در داخل کشور است و بر این باور است که یکی از راه‌های اصلی توسعه این رشته در کشور در اختیار قرار دادن سلاح‌های استاندارد ورزشی به نوجوانان و جوانان علاقه‌مند است. اگر برخی رسیدن به این باور را عملی نمی‌دانند بهتر است بار دیگر نگاهی به مسیر طی شده این نظام داشته باشند تا بدانند که چه چیزهای غیر ممکنی از نظر بسیاری از غیرکاشناسان با اتکا به دانش دانشمندان کشورمان عملی شده است. در این مسیر رسانه‌ها نیز قطعا یار اصلی فدراسیون خواهند بود و از اهالی رسانه درخواست می‌شود تا تاریخچه فعالیت‌های افراد را در رشته تیراندازی و اشراف آنها بر موضوعات را قبل از هر چیز در نظر داشته باشند تا افراد غیرکارشناس و غیرمرتبط مجالی برای بازی کردن با افکار عمومی را نداشته باشند.

انتهای پیام

[ad_2]

منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا